Rüyada yeşil başörtü takmak

Rüyada yeşil başörtü takmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, elinin darlık görmeyeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, malını, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil başörtü takmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yeşil başörtü takmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk başörtü takmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada başörtü takmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe başörtü takmak yanlış bir karar verileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz başörtü takmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert başörtü takmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, mahsullerin fazlalaşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi başörtü takmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeni başörtü takmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, iş hayatında saygı göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments