Rüyada beşik kertmesi görmek

Rüyada beşik kertmesi görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, işe başlanacağına, geleceğinizin güzel olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşik kertmesi gördüyseniz:

  • Akıllı adımlar atarsanız geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada beşik kertmesi görmek çok başarılı işlere imza atacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kerbelaya gitmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı keratası görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalettir.

Rüyada kerbela görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada boş bebek beşiği görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı beşik görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinden feragat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek beşiği görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments