Rüyada yeni beşik görmek

Rüyada yeni beşik görmek elinin darlık görmeyeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, dileklerinin kabul olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yeni beşik gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeni beşik görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine inanılır.

Rüyada kırık beşik görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Rüyada içi boş beşik görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebek ve beşik görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Rüyada beyaz beşik görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ağaç beşik görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada eski beşik görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalet eder.

Rüyada sarı beşik görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments