Rüyada beşik kurmak

Rüyada beşik kurmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada beşik kurmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Rüyada beşik kurmak mekân değiştireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sallanan beşik görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada beşikte bebek emzirmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada pembe beşik görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beşik kertmesi görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments