Rüyada kerbela görmek

Rüyada kerbela görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Rüyada kerbela gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan haber alabilir veya ziyaretinize gelebilir.

Rüyada ayakkabı keratası görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşik kertmesi görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kerbelaya gitmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kerbela görmek çalışıyorsa terfi alacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments