Rüyada sarı beşik görmek

Rüyada sarı beşik görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı beşik gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Rüyada sarı beşik görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü beşik görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ahşap beşik görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada altın beşik görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak daha büyük işler için bir örnek olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulur.

Rüyada turuncu beşik görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada beşik içinde bebek görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek müjdeli haberler alınacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments