Rüyada ayakkabı keratası görmek

Rüyada ayakkabı keratası görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, elindekileri de kaptıracağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı keratası gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada ayakkabı keratası görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kerbelaya gitmek umutlarının yarım kalmayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Rüyada beşik kertmesi görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kerbela görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada pırıltılı ayakkabı görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı beyaz görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı düşürmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments