Rüyada beşik almak

Rüyada beşik almak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, yardımcı olmayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beşik almak gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada bebek beşiği bakmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada pembe beşik görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk beşik görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işarettir.

Rüyada tüllü beşik görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Rüyada ahşap beşik görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada boş pembe beşik görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada bebek beşiği görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada sarı beşik görmek terfi edeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments