Rüyada tüllü beşik görmek

Rüyada tüllü beşik görmek her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, depresyona gireceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüllü beşik gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada tüllü beşik görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşiğin yandığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada beşiğe binmek ticaretinin gelişeceğine, başarıların çoğalacağına işarettir.

Rüyada beşik satın almak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada altın beşik görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Rüyada üç beşik görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada pembe beşik görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı beşik görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments