Rüyada bellenmiş tarla görmek

Rüyada bellenmiş tarla görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, rızkında ve malından olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada bellenmiş tarla gördüyseniz:

  • Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Rüyada bellenmiş tarla görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalettir.

Rüyada bele kadar suya girmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret eder.

Rüyada bel kemiği görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işarettir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Rüyada bel ameliyatı olmak atılan adımların zarar vereceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bele sarılmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada bel ölçmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments