Rüyada bele kadar suya girmek

Rüyada bele kadar suya girmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bele kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada bele kadar suya girmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada boğazına kadar suya girmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada dize kadar suya girmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dize kadar denize girmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada doyana kadar yemek yemek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments