Rüyada bel kemiği görmek

Rüyada bel kemiği görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bel kemiği gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada bel kemiği görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bele kuşak bağlamak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bel ağrısı hissetmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada bellenmiş tarla görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada bele sarılmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada belçikaya gitmek çok güzel adımlar atılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Rüyada bel ölçmek onunla üzülüp, ağlayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments