Rüyada bel ameliyatı olmak

Rüyada bel ameliyatı olmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bel ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, zenginliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bel ameliyatı olmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bele kemer takmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işarettir.

Rüyada bel bellemek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Rüyada bele ip bağlamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Rüyada bel kemiği görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments