Rüyada bele sarılmak

Rüyada bele sarılmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada bele sarılmak gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bele sarılmak verimliliğinin de artacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel kuşağı görmek yenilenme yaşayacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak evliyseniz eşle iyi geçime, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada bel küreği görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bel kemiği görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada bellenmiş toprak görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada bellenmiş tarla görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak bereketli günler geçirileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments