Rüyada belirli bir zaman görmek

Rüyada belirli bir zaman görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada belirli bir zaman gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada belirli bir zaman görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, hile ile mal elde etmeye delalet eder.

Rüyada belirli bir saat görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada belirli bir gün görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalettir.

Rüyada belirli bir tarih görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, dargınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek imkânlarının azalacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski zaman altını görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, yerinde saymayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments