Rüyada belirli bir tarih görmek

Rüyada belirli bir tarih görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, yokluğun biteceğine, sağlık ve hayır getireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada belirli bir tarih gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada belirli bir tarih görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir zaman görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir saat görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada belirli bir gün görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir tarih görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mezar taşında tarih görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Rüyada tarih almak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada herhangi bir tarih görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments