Rüyada belirli bir saat görmek

Rüyada belirli bir saat görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, aileden ayrı kalınacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çeşitleneceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada belirli bir saat gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Rüyada belirli bir saat görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işarettir.

Rüyada belirli bir gün görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada belirli bir zaman görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada belirli bir tarih görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet eder.

Rüyada beyaz saat takmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna saat takmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine tabir olunur.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına inanılır.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments