Rüyada belirli bir gün görmek

Rüyada belirli bir gün görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, elinin de bollaşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada belirli bir gün gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Rüyada belirli bir gün görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada belirli bir saat görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet eder.

Rüyada belirli bir zaman görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalettir.

Rüyada belirli bir tarih görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Rüyada yağmurlu gün görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına tabir olunur.

Rüyada günbatımı görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir gün görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Rüyada mübarek gün görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments