Rüyada zaman yolculuğu yapmak

Rüyada zaman yolculuğu yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada zaman yolculuğu görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamanda yolculuk görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada zamanda yolculuk etmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla yolculuk yapmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trenle uzun yolculuk yapmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla yolculuk yapmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments