Rüyada saatinin bozulduğunu görmek

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlerin kara geçeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saatinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Belli maceralara atılmadan önce sonuçlarını doğru öngörmenizde fayda var.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet eder.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada saçı bozulmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, lüks, konfor içinde olacağına inanılır.

Rüyada kızlıgı bozulmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalettir.

Rüyada telefonu bozulmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu bozulmak masrafların altında kalacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments