Rüyada beyaz saat takmak

Rüyada beyaz saat takmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, ne yapacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saat takmak gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Rüyada beyaz saat takmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak hayallerinin suya düşeceğine, başarıyla geleceğine delalettir.

Rüyada birine kol saati takmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, işlerin canlanacağına yorulur.

Rüyada yeşil saat takmak itibar kazanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada erkek saati takmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kol saati takmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak hastalıkların iyileşeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments