Rüyada otobüs saatini kaçırmak

Rüyada otobüs saatini kaçırmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, verimin her geçen gün artacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsü kaçırdığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada otobüsün kaçtığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada otobüs kaçırmak görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada otobüsü kaçırmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsü kaçırmak görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments