Rüyada bele silah takmak

Rüyada bele silah takmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dualarına karşılık alacağına, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Rüyada bele silah takmak gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada bele silah takmak kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bele kemer takmak önemli ve ciddi işler yapacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek ailenin büyüyeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada bel ağrısı görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada bele sarılmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada belçikaya gitmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bellenmiş tarla görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments