Rüyada bel ağrısı görmek

Rüyada bel ağrısı görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hainlik yapacağına işaret eder.

Rüyada bel ağrısı gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada bel ağrısı hissetmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ticaret ehli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bel ağrısı görmek büyük bir yükten kurtulacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine işaret eder.

Rüyada bel ağrısı çekmek umduklarını bulamayacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet eder.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak rüya sahibinin şansının açılacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bel kuşağı görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Rüyada bel kemiği görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, malların çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bele sarılmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada belçikaya gitmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments