Rüyada bele kemer takmak

Rüyada bele kemer takmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kara kara düşüneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bele kemer takmak gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bele kemer takmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalettir.

Rüyada bel kemeri görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bele silah takmak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işaret eder.

Rüyada belçikaya gitmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bel ağrısı görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bel görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada bele sarılmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments