Rüyada belçikaya gitmek

Rüyada belçikaya gitmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada belçikaya gitmek gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada belçikaya gitmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bele ip bağlamak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, zor zamanların biteceğine delalettir.

Rüyada bel kuşağı görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bel görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada bel kemeri görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bele silah takmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada bel ağrısı hissetmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments