Rüyada bel görmek

Rüyada bel görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bel gördüyseniz:

  • Yapacağınız ilginç şeyler herkesi şaşırtabilir.

Rüyada bel ağrısı çekmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada bel görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Rüyada bele ip bağlamak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına yorulur.

Rüyada bel kemeri görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada bele sarılmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bel kemiği görmek başarılarının devamlı olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada belçikaya gitmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments