Rüyada bel ağrısı çekmek

Rüyada bel ağrısı çekmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Rüyada bel ağrısı çekmek bundan güç ve cesaret alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bel ağrısı görmek rahatlığa erileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada bel ağrısı hissetmek hainlik yapacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bele sarılmak işindeki verimin artacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada bele kadar suya girmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bel ameliyatı olmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments