Rüyada dedesinin mezarını kazmak

Rüyada dedesinin mezarını kazmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Sürekli karşınıza gelen sorunlar bir kez daha yüzünü gösterebilir.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde mezar kazmak edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak ekonomik olarak zayıflayacağına, hayal kırıklığına inanılır.

Rüyada ölünün mezarını kazmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye mezar kazmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak sevinileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments