Rüyada bebeğin karnını doyurmak

Rüyada bebeğin karnını doyurmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sonunda maddi zarara gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak varolan borçların ödeneceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin karnını doyurmak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün karnını doyurmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada karnını doyurmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak acı veren durumların vuku bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin karnını doyurmak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments