Rüyada birinin karnını doyurmak

Rüyada birinin karnını doyurmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kötü düşmana, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işarettir.

Rüyada birinin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak kazancının artacağına,, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin karnını doyurmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin karnını doyurmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnını doyurmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün karnını doyurmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments