Rüyada kedinin karnını doyurmak

Rüyada kedinin karnını doyurmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kedinin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada kedinin karnını doyurmak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada karnını doyurmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada ölünün karnını doyurmak büyük başarılar kazanılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin karnını doyurmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak adının ülke dışında yayılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments