Rüyada çocuğun karnını doyurmak

Rüyada çocuğun karnını doyurmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, rahata kavuşmaya, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak büyük atılımlar yapacağına, bol rızık sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak yakında işlerinin aksayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün karnını doyurmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada kedinin karnını doyurmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada karnını doyurmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak yaşamının yoluna gireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet eder.

Rüyada birinin karnını doyurmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, büyüleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments