Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak hayattan yana umudunun kırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin karnını doyurmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada kedinin karnını doyurmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada karnını doyurmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada ölünün karnını doyurmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments