Rüyada bebeği ağzından öpmek

Rüyada bebeği ağzından öpmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendi patronu olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Rüyada bebeği ağzından öpmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından öpmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ağzından öpmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin ağzından öpmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek dinden çıkacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet eder.

Rüyada ağlayarak el öpmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments