Rüyada ağzından öpmek

Rüyada ağzından öpmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, huzurunun yerine geleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Rüyada ağlayarak el öpmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, dertlerinden arınacağına inanılır.

Rüyada birini ağzından öpmek rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Rüyada ağzından öpmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği ağzından öpmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından öpmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments