Rüyada bir kadını ağzından öpmek

Rüyada bir kadını ağzından öpmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ağzından öpmek işlerinin hemen hallolacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada ağzından öpmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, içinin de rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada bebeği ağzından öpmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulur.

Rüyada birini ağzından öpmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet eder.

Rüyada ağlayarak el öpmek artık daha dikkatli davranacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments