Rüyada bir erkeği ağzından öpmek

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek huzurun kaçacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, itibar kaybedeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği ağzından öpmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin ağzından öpmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada birini ağzından öpmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada ağzından öpmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada ağlayarak el öpmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments