Rüyada bebeğin ağzından öpmek

Rüyada bebeğin ağzından öpmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, onunla yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek adımlarını daha sağlam atacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından öpmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek imkanlarının genişleyeceğine, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini ağzından öpmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağlayarak el öpmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işarettir.

Rüyada ağzından öpmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments