Rüyada birini ağzından öpmek

Rüyada birini ağzından öpmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, mutlu günler göreceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, işinin yoluna gireceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada birini ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada ağzından öpmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, solan yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek içine büyük bir huzurun dolacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebeği ağzından öpmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine delalettir.

Rüyada birini ağzından öpmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ağlayarak el öpmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin ağzından öpmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments