Rüyada bebeğe meyve yedirmek

Rüyada bebeğe meyve yedirmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kolaylık sağlayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bebeğe meyve yedirmek gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Rüyada bebeğe meyve yedirmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Rüyada cennet meyvesi yediğini görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin meyve yediğini görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüye meyve yedirmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine meyve yedirmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada meyve yediğini görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments