Rüyada ölmüş birine meyve yedirmek

Rüyada ölmüş birine meyve yedirmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine meyve yedirmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek işinin en iyisi olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe meyve yedirmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, refaha erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birine meyve yedirmek güzelliklerle dolacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Rüyada cennet meyvesi yediğini görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Rüyada meyve yediğini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin meyve yediğini görmek ticarette şansının düşeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye meyve yedirmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada cennet meyvesi hurma görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments