Rüyada meyve yediğini görmek

Rüyada meyve yediğini görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bunun şans olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada meyve yediğini gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Rüyada bebeğe meyve yedirmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada ölüye meyve yedirmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine meyve yedirmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına yorulur.

Rüyada cennet meyvesi yediğini görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyve yediğini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, can bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin meyve yediğini görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada yabanci meyve yemek şansın ve kısmetin açılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments