Rüyada bebeğe zeytin yedirmek

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek dertlerin bitip huzura erileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulur.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin zeytin yediğini görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada başkasının zeytin yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, dertlerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah zeytin yedirmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin yediğini görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments