Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Rüyada yüzü şişmiş görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünü şiş görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüz şişmesi görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüzü şiş görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Htt

Aynadaki kişi benim yüzüm değil ama benimmiş, yüzüm şişmiş, gözlerimde çok şiş ,şaşırıyorum bu ben değilim diye daha dikkatli aynaya bakıyorum yüzümde ve sol gözümün üstünde sivilce gibi kızarıklık var