Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü şiş görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada şişmiş yüz görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek anlaşmalardan cayılacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz şişmesi görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, konforunun artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments