Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, köşeye sıkıştıracağına, çok rahat bir döneme girileceğine, çok mutlu olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek bir anda yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek yardımının olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret eder.

Rüyada yüzümde sivilce görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Abc

Selamlar ben babamın yüzünde beyaz beyaz sivilce gibi noktolar gördüm ne demek bu

Esila

Rüyamda görümcemin yüzünde sivilceler gormek

Emre

Rüyamda ni kızla tanıştırdılar beni ikinizde bekarsınız diye kız sarısın mavi gözlüydü sag yanıgı sivilce doluydu anlamı ney acaba

Zeynep

Slm ben bi bayanım Ruyamda komşumun yuzünü sivilceli gördüm

~sıradan biri

Ruyada annenin yuzunde sivilce gormek ?