Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek bilakis malının çoğalacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek dileklerin yerine geleceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments