Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünüzde sivilce görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzü sivilcelenmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments