Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzü sivilcelenmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek sevgisinin artacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak mutluluğun aileye geri döneceğine, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments